Over ons

Wij zijn wij? Wij zijn een groep zelfstandige Forever  Business Owners. We werken onder de naam 4everLimburg. Sinds 2018 zijn wij zelfstandig distributeur van de hoge kwaliteitsproducten   van Forever Living Products.
Wij willen u als klant graag van deze kwaliteits producten laten genieten tegen een goede prijs.

Uw bestelling plaatst u via onze site rechtstreeks bij Forever zelf. Daarbij bent u tevens verzekerd van een goede klantenservice en de tevredenheidsgarantie die Forever op alle producten geeft.

Wie is Forever Living…

Het bedrijf is in 1978 opgericht door de zakenman Rex Maughan, die in contact gekomen was met iemand die hem liet kennismaken met de eigenschappen van Aloe Vera Barbadansis. Zo besloot hij Forever Living Products als een familiebedrijf op te richten.

Hij is de oprichter, president en chief executive officer van Forever Living Products, een marketingbedrijf met meerdere niveaus dat aloë vera en op bijenkorven gebaseerde cosmetica en andere persoonlijke producten verkoopt.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid en bedient nu mensen in meer dan 160 landen. Om alles zo snel mogelijk te bezorgen, heeft hij in Nederland een distributiecentrum opgericht. Forever Direct is het regionale distributiecentrum van Forever Living Products en is verantwoordelijk voor de distributie van bestellingen naar ruim 100 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Naast bulkleveringen aan diverse landen verzenden wij dagelijks ook duizenden pakketten via directe orderverwerking naar onze FBO’s (Forever Business Owners). Dat doen wij vanuit een state of the art distributiecentrum dat in 2013 de deuren opende. Maar toch is het vooral mensenwerk. Het zijn onze collega’s die er persoonlijk voor zorgdragen dat elk pakket de juiste inhoud krijgt en op de juiste manier verpakt en gedistribueerd wordt.

Het bedrijf verzorgde alles van plant tot consument.